Schuur1 Schuur2

De bouw van de stenen schuur is een samenwerkingsproject. De tuingrond is afgegraven en opgevuld met puin en zand, wat ingewaterd is. De schuur is als één geheel over de breedte van twee tuinen gebouwd en later door een binnenmuur van gasbetonblokken gescheiden.

De schuur is voorzien van elektriciteit met bijplaatsing van een eigen elektriciteitsgroep, water en is volledig geïsoleerd. De verwarming wordt verzorgd door een radiator, die op het centrale verwarmingssysteem van het huis is aangesloten. Alle leidingen en kabels zijn door een geïsoleerde pvc buis, zestig centimeter onder het maaiveld, gevoerd. Door de waterleiding boven de flexibele c.v.-leiding te plaatsen, kan deze niet bevriezen. De schuur is vervolgens verdeeld in een werk- en wasgedeelte met ieder een eigen ingang.

    Advertisements