Welkom op mijn blog

Welkom bij IKMAAKDINGEN

Mijn naam is Hans de Hart en mijn klusbedrijf heet IKMAAKDINGEN.

IKMAAKDINGEN is een veelzijdig en creatief éénmans klusbedrijf, dat een grote diversiteit aan diensten en producten levert volgens een eigen visie. Wanneer het nodig is wordt er gebruik gemaakt van een vaste groep vakmensen met elk hun eigen discipline. Dit gaat op basis van onderaanneming. Zo kan een project van begin tot eind worden gerealiseerd, maar heeft u toch maar één gesprekspartner en uiteindelijk één rekening. Er wordt een gedegen plan van aanpak opgemaakt en overlegd. Het werk wordt daardoor snel en efficiënt uitgevoerd, wat een gunstige invloed heeft op de werktijd en totale kosten.
Er wordt alleen maar gewerkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal en materieel, zodat het eindresultaat perfect is in uiterlijk en kwaliteit.
IKMAAKDINGEN blijft zich ontwikkelen met betrekking tot producten en innovatieve ontwikkelingen. Zo worden kennis en vaardigheden bijgehouden en verder ontwikkeld.

Het vervaardigen van meubels en andere zaken gebeurt zo veel mogelijk in de eigen werkplaats. Grotere meubels worden in modulebouw vervaardigd en bij de klant geassembleerd.
Een verbouwing, klein of groot, is altijd een inbreuk op de dagelijkse gang van zaken.
Om de gewone gang van zaken zoveel mogelijk door te laten gaan, wordt het nodige voorwerk geleverd.
Zo worden indien noodzakelijk trappen en vloeren waar gelopen en gewerkt wordt bekleed en afgedekt. Ruimtes en inboedel worden zonodig afgeschermd en dichtgeplakt.
Het aan- en afvoeren van goederen en afval gebeurt via de kortst mogelijke weg.

Bezoek de weblog om de mogelijkheden te bekijken wat IKMAAKDINGEN voor u kan betekenen.

Voor alle voorkomende projecten, ook als u bijzondere en speciale eisen heeft, kunt u contact opnemen. Mijn contactgegevens kunt u vinden op: www.ikmaakdingen.nl